“Klanten en consultants legden andere verbanden tussen Altran en waar we als bedrijf precies voor stonden. En afhankelijk van de sector waarin ze actief waren hadden klanten ook weer telkens een andere perceptie over ons.

Jos Dumoulin Group (Roeselare) adviseert over infrastructuurwerken en grondontwikkeling. Het kantoor is gegroeid vanuit traditionele landmeterdiensten, maar heeft zich gaandeweg weten te onderscheiden door zijn proactieve aanpak en doet daardoor veel meer dan een traditioneel studiebureau of ingenieursbureau.

Het bedrijf heeft een Merk-DNA Workshop laten uitvoeren door C Box Communications.

Waarom we een Merk-DNA Workshop hebben gedaan? Als “doe” bedrijf staat de hand aan de ploeg slaan en voortdoen bij ons altijd op de eerste plaats. Dat moet ook, maar tegelijk voelde ik goed aan dat het ons belette om eens grondig te reflecteren over wat we precies doen, hoe we ons precies kunnen onderscheiden van collega’s concurrenten en hoe we onszelf beter op de kaart kunnen zetten. Het laten uitvoeren van een merk DNA-analyse heeft ons een heel goed inzicht bezorgd over onze kernwaarden: competentie, eerlijkheid en creativiteit. Het heeft ons ook aangetoond waar we staan en we waar we naar toe gaan.

Jos Dumoulin, Zaakvoerder JosDumoulin.be